2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı Özel Öğrenci Başvuruları

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ ÖZEL ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

Marmara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 11.maddesi kapsamında lisansüstü programlara özel öğrenci başvurusu ile ilgili gerekli bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Başvuru Tarihleri: 01 / 08 / 2013 – 20 / 08 / 2013

1 Ders 400TL

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER (Kabul edilen özel öğrenciler en son 20 / 08 / 2013 belgelerini Enstitüye teslim edeceklerdir)

1-   Mezuniyet belgesi veya diploma  1 adet

2-   Transkript  1 adet

3-   Nüfus cüzdan sureti  1 adet

4-   3 adet resim

5-   Başvuracağı Anabilim Dalına verilecek Dilekçe (adres ve telefon yazılacak)

6-   Harç Dekontu(Harç numaraları Enstitüden verilecektir)

Not: Alınan ders/derslerin isim ve kredisinin yazılması şarttır.

Tezli programdan ders alan öğrenciler aldıkları ders başına 400 TL yatırmak zorundadır. Tezsiz programdan ders alan öğrenciler ise ders başına Türkçe programlar için 750 TL yatırmak zorundadırlar.

DİLEKÇE ÖRNEĞİDİR

…………………ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

………………………………. Anabilim Dalınızda özel öğrenci Statüsünde aşağıda belirtilen ders/dersleri alabilmem için gereğini saygılarımla arz ederim.

İsim ve İmza

Seçilen Ders ismi: