Tıp ve Dişhekimliği Doktora Öğrencileri için İngiltere'de Çalıştay

Üniversitemiz ile İngiltere Birmingham Üniversitesi tarafından ortak yürütülen proje kapsamında Birmingham Üniversitesinde 27-28 Şubat 2018 tarihlerinde “Workshop on Light Sheet Microscopy,  in vivo imaging of the cardiovascular system and of whole organisms” adlı  bir çalıştay düzenlenecektir.

Bu proje kapsamında Birmingham Üniversitesi’nde gerçekleşecek olan çalıştaya Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Enstitüsü Tıp ve Dişhekimliği Fakültelerinin  doktora programlarında tezini yürütmekte olan birer öğrencinin uçak/otel katılım ücretleri karşılanacaktır.

Çalıştaya katılmak isteyen öğrencilerin, 22/12/2017 tarihine kadar konu ile ilgilerini gösteren  belgeler (tez öneri formu, çalışmaları) ile beraber Proje Yöneticisi Prof.Dr.Ebru Işık Alturfan ile temasa geçmesi duyurulur.

Workshop afişi için tıklayınız.

Prof.Dr.Ebru Işık Alturfan:

M.Ü.Dişhekimliği Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Anabilim Dalı, Biyokimya Bilim Dalı

eiemekli@marmara.edu.tr