2019-2020 Yılı Güz Dönemi Kayıt Yenileme ve Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeler

2019-2020 Eğitim-Öğretim Güz Yarıyılı Öğrenci Katkı Payının Yatırılması  2 -20 Eylül 2019 ve  ders kayıtları 09 -20 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

Enstitümüz Tezli Yüksek Lisans öğrencilerinden iki yılını (4 yarıyıl), Doktora öğrencilerinden dört yılını (8 yarıyıl) doldurmuş olanlar ile Enstitümüze kayıt yatırmadan önce başka bir  Üniversitede kaydı olanlar harç yatıracaklardır.

Enstitümüze ilk defa kayıt yapacak öğrenciler kesin kayıt yatırdıktan sonra öğrenci numarasının başına küçük ”o” harfi koyarak başvuruda kullandıkları şifre ile  https://bys.marmara.edu.tr adresinden Bilgi Yönetim Sistemi BYS giriş yapıp ders kayıtlarını yapacaktır.

2019-2020 Güz Yarıyılında Tezsiz Yüksek Lisansa ilk defa kayıt yaptıracak olan Öğrencilerimizin Proje kayıtları Bahar dönemi yapılacaktır.

Ders Kayıt İşlemi Akış Şeması için Tıklayınız.

Online Ödeme İçin Tıklayınız

BYS sistemine giriş tanıtım videosu için TIKLAYINIZ