2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Özel Öğrenci Başvuruları

2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

ÖZEL ÖĞRENCİ BAŞVURULARI

Marmara Üniversitesi Özel Öğrenci Yönergesini inceleyiniz.

Başvuru Tarihleri16.07.2018 – 17.08.2018

Başvuru dilekçenizi ders almak istediğiniz  Ana Bilim Dalı Başkanlığına Başvuru tarihleri içerisinde ve kayıtlanmak istediğiniz ders veya derslerin ders kodlarını,  isimlerini dilekçenizde tam eksiksiz belitmeniz gerekmektedir. Dilekçe örneği en son kısımda yer almaktadır.

Öğrenci Numaraları ve Harç Listesinin İlanı:  03.09.2018 - 04.09.2018

Duyuru linki:İihttp://saglik.marmara.edu.tr/duyurular

Kabul edilen öğrenciler 03.09.2018 – 10.09.2018 tarihler arası Marmara Üniversitesi Bilgi Yönetim Sisteminden tercih etmiş oldukları derse kaydını yaptırdıktan sonra harç bedellerini ödemeleri gerekmektedir. Harç ödemelerinizi Yapı Kredi Bankası’na  03.09.2018– 10.09.2018 tarihleri içerisinde mesai bitimine kadar öğrenci numaranızı belirterek yatırmanız yeterlidir.(Öğrenci numaralarızı hesap numarası yerine kullanacaksınız. World kredi kartına sahip öğrenciler BYS’den ödeme yapabilirler.)

03.09.2018- 10.09.2018 tarihleri arasında aşağıda belirtilen belgelerinizi Sağlık Bilimleri Enstitüsüne teslim etmeniz gerekmektedir.)

1-    Mezuniyet belgesi veya diploma  1 adet

2-    Transkript  (Onaylı) 1 adet

3-    Nüfus cüzdanı 1 adet

4-    Harç Dekontu

(Fotokopileri yeterlidir)

Ders Ücretleri:

Lisansüstü Programlarda 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında Özel Öğrenci olarak kabul edileceklerden 1 saatlik ders ücreti Türk uyruklulardan 150 TL. yabancı uyruklulardan 300 TL. olarak belirlenmiştir.Yatırılan bedel bir yarıyıl içindir.

Ders ücreti hesaplama tablosu örnek;

TÜRKİYE UYRUKLULAR

YABANCI UYRUKLULAR

Dersin kredisi başına x 150 TL

Dersin kredisi başına  x   300 TL

Örnek: Dersin kredisi 3 ise T.C. uyrukluların ödemesi gereken ders ücreti 450 TL.

Dersin kredisi 3  ise Yabancı uyrukluların ödemesi gereken ders ücreti 900 TL.

Not: Alınan ders/derslerin kodu, ismi, saati ve kredisinin yazılması şarttır. Ayrıca T.C. numarası ve yabancı uyruklular içinse pasaport numarası yazılmalıdır. Dilekçe ilgili Anabilim Dalına verilecektir.

***Başvuru Dilekçesi aşağıdadır.

…………………ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞINA

………………………………. Anabilim Dalınız doktora/tezli yüksek lisans/tezsiz yüksek lisans programında özel öğrenci statüsünde aşağıda belirtilen ders/dersleri alabilmem için gereğini bilgilerinize arz ederim.

Saygılarımla,

Tarih:

T.C. No         :

*Özel Öğrenci  No :

*(Bir Önceki Dönem veya eski kaydı olanlar için)

………………………………………ANA BİLİM DALI

DERS KODU