2017-2018 Eğitim-Öğretim Güz Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Programını Kazanan Öğrencilerin

Liste için tıklayınız.

8 KİŞİDEN AZ KESİN KAYIT OLMASI DURUMUNDA TEZSİZ YÜKSEK LİSANS PROGRAMI AÇILMAZ.

Tezsiz Yüksek Lisans Kesin Kaydı 26-28 Temmuz 2017 Tarihleri arasında olacaktır.

Getirilmesi gereken belgeler
1-Banka Dekontu (Öğrenci Numaraları ile YAPI KREDİ BANKASINA ücret yatırılacaktır.)
2-Kimlik Fotokopisi
3-Transkript Belgesi Fotokopisi (Aslı ile birlikte)
4-Mezuniyet Belgesi Fotokopisi (Aslı ile birlikte)
5-3 Adet Fotoğraf
6-Erkek Adaylar için Askerlik Durum Belgesi

Tezsiz Program ücretleri için tıklayınız.

Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim Ücretleri Ödeme

2017-2018 Eğitim Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans II. Öğretim ücreti II. Öğretim Lisansüstü öğrencilerinin ilgili dönem öğrenim ücreti ödemeleri https://harc.marmara.edu.tr  adresinden “World” özelliğine sahip kredi kartları ile 3D Secure YKB (Yapı ve Kredi Bankası) online ödeme sayfasında 6 taksit veya tek çekim olarak ödeme olarak yapabilir. Nakit ödemeler, YKB şubelerinden veya internet şubesinden gerçekleştirilebilir. (Diğer kredi kartları geçerli değildir.)

World özellikli kartlar: Yapı Kredi Bankası Worldcard, Albaraka Worldcard, Anadolubank Worldcard, TEB Worldcard, Vakıfbank Worldcard