2016-2017 Tezsiz Yüksek Lisans Kesin Kayıtları için gerekli belgeler

Kesin Kayıt Tarihleri: 20-22 Temmuz 2016

KESİN KAYIT BELGELERİ

**Kesin kayıt öncesi Katkı Payını ödemeniz gerekmektedir.

• Mezuniyet Belgesi (zorunlu)
    • Transkript Belgesi (onaylı) (zorunlu)
    • Askerlik Durum Belgesi (zorunlu),( Son 1 ay içinde alınmış belgebu belge e-devlet sistemiyle verilmektedir.
    • Fotoğraf (2 Adet) (zorunlu);
    • TC Kimlik fotokopisi;
  • Yabancı uyruklu adaylar;
  • Yukarıda yer alan belgelerin aslı mutlaka gösterilecektir (Kesin kayıt hakkı kazananlar asıllarını getireceklerdir.)

• Yabancı Uyruklu adaylar mezuniyet, transkript ve diğer belgelerini, başvurdukları programın dilinde veya Türkçe tercümelerini yaptırarak kesin kayıtta ilgili enstitüye teslim etmeleri gerekmektedir. (zorunlu)

•  Pasaportun fotokopisi (Pasaportun aslı mutlaka gösterilerek fotokopisi ilgili enstitü tarafından onaylanacaktır.) (Başvuru yapılan programın dilinde olması veya Türkçe tercüme yapılması gerekmektedir.) (zorunlu)

•  TÖMER Belgesi (Türkçe Öğretim Merkezi (TÖMER) tarafından yapılan Türkçe sınavından başarılı olduklarına dair belge).
     İlgili belgenin aslı gösterilerek başvuru yapılan enstitü tarafından fotokopisi çekilebilir ve “aslı gibidir” yapılabilir.

** Mezuniyet belgesinin aslını getiremeyecek olan adaylar, belgenin bulunduğu Üniversite tarafından onaylanmış “aslı gibidir” fotokopisiyle kayıt yaptırabilecektir.
  • *** Ön kayıt beyanları ile kesin kayıt sonrası belgelerinde uyuşmazlıktan doğacak durumdan sadece adaylar sorumludur.

Online Ödeme için Tıklayınız . Kredi kartı ile ödeme yapılabilecek bankalara ait bilgiler aşağıda verilmiştir.

Albaraka Worldcard,  Anadolubank Worldcard,  TEB Worldcard,  Vakıfbank Worldcard, Yapı Kredi Bankası Worldcard

(Öğrenim ücretlerini Öğrenci Numarası ile Yapıkredi Bankasının tüm şubelerinden yatırılabilirsiniz.)