2014-2015 Eğitim- Ğğretim Yılı Güz Dönemi Özel Öğrenci Başvuruları

Marmara Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 12.maddesi kapsamında lisansüstü programlara özel öğrenci başvurusu ile ilgili gerekli bilgiler aşağıda sunulmuştur.

Başvuru Tarihleri: 4 Ağustos 2014-15 Ağustos 2014

Lisansüstü Programlarda 2014 -2015 Eğitim-Öğretim yılında Özel Öğrenci olarak kabul edileceklerden 1 saatlik ders ücreti Türk uyruklulardan 150 TL, yabancı uyruklulardan 200 TL‘dir.

Öğrenci Numaraları ve Harç Listesinin İlanı: 27 Ağustos 2014

Kabul Edilen Öğrencilerden İstenen Belgeler:(Kabul edilen özel öğrenciler en son 28 Ağustos 2014-1 Eylül 2014 tarihleri arasında belgelerini Enstitüye teslim edeceklerdir.)

1-   Mezuniyet belgesi veya diploma  1 adet

2-   Transkript  1 adet

3-   Nüfus cüzdan sureti  1 adet

4-   Harç Dekontu(Harç numaraları Enstitüden verilecektir)

ÖBYS’den Ders Seçme: 8 Eylül 2014-12 Eylül 2014

Not: Alınan ders/derslerin kodu, ismi, saati ve kredisinin yazılması şarttır. Ayrıca T.C. yada pasaport numarası yazılmalıdır.

DİLEKÇE ÖRNEĞİDİR

…………………ANABİLİM DALI BAŞKANLIĞI’NA

………………………………. Anabilim Dalınızda özel öğrenci statüsünde aşağıda belirtilen ders/dersleri alabilmem için gereğini saygılarımla arz ederim.

Seçilen Ders ismi:

Kredisi: