2014 – 2015 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kaydı ve Katkı Payları Hakkında

2-Yabancı Uyruklu öğrencilerde 25 Ağustos-12 Eylül 2014

tarihleri arasında Denizbank şubelerinden öğrenci numaraları ile harç yatırabileceklerdir.

3-2013-2014 Eğitim-Öğretim yılında kayıtlanan öğrencilerden ders tekrarı yapan, proje dersine kayıt yaptıracak olan ve GANO yükseltmek isteyen öğrenciler ile 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında kayıt yaptıran öğrenciler 8-12 Eylül 2014 tarihleri arasında BYS üzerinden ders seçimi yapacaklardır.·

Ders kayıtları öncesinde, alacakları derslerle ilgili olarak kayıtlı oldukları Anabilim Dalı ile görüşebilirler. Böylece kayıt süreciyle ilgili herhangi bir sorun yaşanması önlenmiş olur. Ders kayıt işleminin geçerli sayılabilmesi için, ders kaydının mutlaka öğrencinin akademik danışmanı veya Anabilim dalı Başkanı tarafından onaylanması gerekmektedir.