Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Lisansüstü Programlarının Mevcut Durum Analizi ve Öğretim Üyesi Görüşleri Anketi
Bu anket Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü kapsamında yürütülmekte olan Yüksek Lisans veya Doktora programlarında eğitim veren öğretim üyelerinin, mevcut programları değerlendirmek amacıyla oluşturulmuştur. Anket sonucunda elde bilgiler mevcut programların değerlendirilmesi için kullanılacaktır.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Marmara Üniversitesi bünyesinde;
Clear selection
Kaç yıldır bu programda yer alıyorsunuz?
Clear selection
Şu ana kadar danışmanlık yaptığınız toplam öğrenci sayısı kaçtır?
Clear selection
Danışmanlığınızda tamamlanan tez sayısı kaçtır?
Clear selection
Danışmanlık yaptığım öğrencilerin çoğu başka bir kurumda çalışıyor.
Danışmanlık eğitimine katıldım.
Clear selection
Programa öğrenci kabul edilirken şeffaf bir değerlendirme sistemi kullanılıyor.
Clear selection
Eğitim sırasında iyi araştırma uygulamaları ve temel ilkeler konusunda yetkinlik kazandırdığıma inanıyorum.
Clear selection
Öğrencilerimin eğitimleri sırasında dersler dışında bilimsel toplantılara katılmasını yararlı buluyorum.
Clear selection
Tezin hazırlanma ve savunulması süreçlerinin şeffaf bir biçimde değerlendirildiğini düşünüyorum.
Clear selection
Eğitim sırasında öğrencilerim çoğunlukla ek süreye ihtiyaç duyulmaktadır.
Dersleri çoğunlukla;
Clear selection
Klasik teorik ders yaparım ancak öğrencilerimin aktif katılımını da sağlarım.
Clear selection
Öğrencilerimin temel bilgilerle geldiğini kabul ederek sadece güncel literatürler üzerinden ders yaparım.
Clear selection
Her ders döneminin başında ihtiyaç analizi yaparak ders içeriklerini belirlerim.
Clear selection
Dönem boyunca belirli bir takvime uyarak düzenli ders yaparım.
Clear selection
Öğrencilerimin tezleri ile ilgili çalışmalara finansal destek  BAP üzerinden sağlandı.
Clear selection
Öğrencilerimin tezleri ile ilgili çalışmalara finansal destek çoğunlukla TÜBİTAK vb. üniversite dışı kaynaklardan sağlandı.
Clear selection
Öğrencilerimin eğitimi sırasında proje, makale yazma ve sunum teknikleri gibi eğitimlere/toplantılara katılmasını sağlıyorum.
Clear form
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy